Nu iti promit nimic!

   Nu iti promit ca sunt perfecta, dar iti promit ca voi face totul pentru a fi perfecta pentru sufletul tau! Nu iti promit ca nu voi plange de dor, dar iti promit ca voi transforma acest plans in puterea de a lupta pentru noi! Nu iti promit ca iti voi putea rezolva toate problemele, dar iti promit ca voi fi alaturi de tine si ca, impreuna vom rezolva toate aceste probleme! Nu iti promit ca, atunci cand vei cadea, te voi putea ridica de fiecare data, dar iti promit ca, de fiecare data cand vei cadea, ma voi aseza langa tine si voi astepta, cuminte, sa ma iei de mana si sa ne ridicam impreuna! Nu iti promit ca nu voi gresi, dar iti promit ca imi voi asuma responsabilitatea actiunilor mele si ca voi face tot ceea ce voi putea ca sa repar acele greseli!

   Nu iti promit ca voi intelege perfect tot ceea ce faci, tot ceea ce spui, dar iti promit ca voi face tot ceea ce pot sa inteleg ceea ce simti! Nu iti promit ca nu voi fi copil, dar iti promit ca voi transforma copilul din mine in adultul de care existenta ta are nevoie! Nu iti promit ca voi pune intrebarile potrivite, dar iti promit ca voi incerca sa iti dau toate raspunsurile potrivite! Nu iti promit ca iti voi putea sterge toate lacrimile, dar iti promit ca nu iti voi aduce lacrimi!

   Nu iti promit ca te voi feri de valtoarea vietii, dar iti promit ca te voi tine in brate si ca vom trece impreuna prin apa, prin foc, prin furtunile noastre sufletesti! Nu iti promit ca te voi apara de judecatile oamenilor, dar iti promit ca eu nu te voi judeca, indiferent ce vei spune, indiferent ce vei face, indifferent ce vei simti! Nu iti promit ca nu voi pleca, dar iti promit ca, atunci cand voi pleca, va fi doar pentru a fi mai aproape de tine! Nu iti promit o casa perfecta, dar iti promit ca voi face totul ca sa te simti perfect ACASA!

   Nu iti promit ca te voi iubi mereu, dar iti promit ca, in fiecare zi, in fiecare moment, iti voi arata cat si cum te iubesc! Nu iti promit ca nu voi fi geloasa pe vantul care te saruta, pe oamenii care te vad, pe strazile care iti poarta pasii, pe valurile care te imbratiseaza, dar iti promit ca gelozia mea nu iti va mutila sufletul! Nu iti promit ca nu ma va durea departarea, dar iti promit ca, in fiecare zi, te voi aduce mai aproape de mine, in fiecare clipa voi fi mai aproape de tine! Nu iti promit ca voi putea sterge din constiinta ta toate amintirile triste, dar iti promit ca noi vom avea doar amintiri care iti vor da puterea sa mergi mai departe! Nu iti promit ca nu voi avea momentele mele de cadere, in care imi voi dori sa urlu in cioburi de suflet si tipat de pescarus, dar iti promit ca urletul meu se va transforma intr-o ploaie calda de vara, care iti va saruta fiinta si gandurile! Nu iti promit nimic, dar, iti promit totul!

Alexandra Mihai,

Montreal, 29 Mai, 2017

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s