O cheie pentru suflet

 

  Freud spunea ca: “în nebunie, lacătul nu este distrus, ci doar schimbat; vechea cheie nu-l mai poate descuia, dar o cheie altfel făcută poate să o facă”. La fel se intampla si cu sufletul..iti trebuie cheia potrivita pentru a-l deschide, pentru a te bucura de un suflet nou, in toata splendoarea si divinitatea lui. Un suflet nou, deschis cu cheia potrivita inseamna o noua traire, o noua perspectiva despre tine ca om, ca structura interioara, o noua perspectiva despre viata , despre oamenii din viata ta, o noua perspectiva despre tine in relatia ta cu viata si cu oamenii din viata ta! Cheia potrivita da sansa sufletului sa exploreze noi trairi si sentimente ce demult stateau ascunse intr-un colt de suflet vechi si prafuit de vremuri si de oameni!

   Cheia potrivita da omului sansa la o noua viata, traita intr-o dimensiune noua, mult mai profunda, aceea venita dintr-o afinitate profunda a doua suflete, o afinitate intelectuala, emotionala, fizica, dar, mai ales, o afinitate spirituala! Cheia potrivita da sansa omului de a se regasi pe el insusi in sufletul sau, in viata lui, in povestea lui si chiar in tacerile lui, o regasire a lui, a celui care s-a pierdut printre povestile si vietile altora, o regasire de suflet cu cea mai draga parte a lui, sufletul lui pereche! Cheia potrivita inseamna ca tu ca suflet, minte si trup poti straluci acum in toata plenitudinea si divinitatea ta, inseamna ca esti un intreg sfant care a ajuns, intr-un final, ACASA! Fiecare suflet are o cheie cu care poate deschide propria usa.. Fericit e cel ce o gaseste!

Alexandra Mihai,

Montreal, 2016

Advertisements

2 Comments Add yours

  1. Miky says:

    Fericit cel ce o gaseste…:)

    Liked by 1 person

  2. alexandramihai says:

    Asa este, Miky! Cea mai mare fericire a unui om este sa isi gaseasca cheia potrivita pentru sufletul sau! Si tu si eu si oamenii nostri dragi suntem linistiti si impacati pentru ca, in sfarsit, fiecare dintre noi ne-am gasit cheia potrivita!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s