La Multi Ani, dragi barbati!

   La Multi Ani, dragi barbati, La Multi Ani, astazi, de Ziua Internationala a Barbatului! La Multi Ani, voua dragi tati, frati, prieteni, iubiti, soti… La Multi Ani, voua celor care ne faceti viata mai frumoasa si ne faceti inima sa bata un pic mai tare, un pic mai frumos! La Multi Ani, voua celor care ne aduceti atata bucurie in suflete, voua, celor care ne ajutati sa nu renuntam la vise, la speranta, la noi, la voi, la dragostea voastra, la tot ceea ce este mai frumos in viata! La Multi Ani, voua celor care ne stergeti lacrimile si ne readuceti zambetul pe fata, in viata si in suflet! La Multi Ani, voua celor care ne vegheati somnul si ne sarutati visele! La Multi Ani voua celor care, atunci cand noi spunem ca nu se mai poate, ne luati de mana, ne priviti in suflet si ne spuneti cu tarie si incredere, ba se poate, draga mea! La Multi Ani, voua celor care sunteti ochii nostri, atunci cand noi nu mai vedem nimic bun inaintea noastra, voua celor care sunteti vocea noastra, atunci cand noi ne pierdem cuvintele, voua celor care sunteti picioarele noastre atunci cand noi ne pierdem directia! La Multi, voua celor care ne sunteti scut de aparare impotriva vietii, impotriva oamenilor si impotriva noastra!  La Multi Ani voua, celor care ne sunteti dum de viata si reper sfant! La Multi Ani voua celor care ne sunteti destin sfant si casa! La Multi Ani, voua celor ne iubiti, ne incurajati, ne intelegeti si ne luati asa cum suntem, cu bune si mai putin bune!
La Multi Ani, voua celor care ne oferiti umarul vostru atunci cand plangem, cand radem, sau cand vrem sa ne odihnim gandurile! La Multi si fericiti Ani, voua celor care ne vindecati bucatile de suflet naufragiat, voua celor care ne vindecati, cu blandete, fricile si traumele! La Multi Ani, voua celor care, atunci cand ne strangeti la pieptul vostru, faceti din cioburile sufletului nostru, un sfant intreg! La Multi Ani, voua celor care ne iubiti dincolo de cuvinte, dincolo de aparente, dincolo de distante, dincolo de viata si de moarte! La Multi Ani, voua celor care ne iubiti in versuri, in proza, in cantece, sau, frumos si profund, ne iubiti in sufletul vostru, cu toata fiinta voastra! La Multi Ani, voua celor care ne invitati sa ne adapostim in sufletele voastre, acum si pentru totdeauna!La Multi Ani, voua celor care dati un sens vietii noastre!
La Multi Ani, voua celor care, dincolo de aparentele dure al masculinitatii, stiti sa va pastrati sensibilitatea si frumusetea sufletului! La Multi Ani, voua celor care ne invatati sa iubim, sa traim, sa simtim, ne invatati ce inseamna viata, voua celor care ne-ati dat viata si voua celor care ne-ati binecuvantat si ne-ati invatat lectia suprema a iubirii, aceea de a da viata unor copii, idei, sau articole! La multi Ani, voua celor care, cu sufletul si cu dragostea voastra scoateti la lumina tot ceea ce este mai bun si mai frumos in noi! La Multi Ani, voua suflete minunate, care, in fiecare zi, ne ghidati spre adevarurile profunde ale vietii, ne ghidati spre noi, spre voi, spre dumnezeire! La Multi Ani, oameni minunati, sa fiti sanatosi, iubiti si fericiti! Fie ca toate visele voastre sa devina realitate! Fie ca vietile voastre sa fie presarate cu lumina, cu bucurie, cu iubire, cu pasiune, cu suflete frumoase, cu magie si praf de stele, acum si intotdeauna!

Cu infinita dragoste si recunostinta,
Alexandra Mihai,
Montreal,
19 Noiembrie 2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s